Gerard Gual

Gerard Gual

Gerard Gual és Professional Certified Coach (PCC) acreditat per la International Coach Federation (ICF), amb més de 1500 hores realitzades en sessions de coaching. Director i fundador de YOUNG&LEADERS, també col·labora com a coach amb grans companyies del sector de l’alimentació, moda i luxe, i ha estat tutor i formador del màster en Direcció d’Esdeveniments, Comunicació i Relacions Institucionals d’ESDEN.

Gerard Gual va triar canviar el seu rumb. No li va importar haver pres una decisió equivocada iniciant la carrera d’Enginyeria de Telecomunicacions (UPC) i va acabar llicenciant-se en Filosofia per la Universitat de Barcelona (UB). Més endavant, les seves inquietuds literàries li van portar a cursar el Màster d’Edició Editorial a la Universitat Pompeu Fabra (Idec), i la seva passió per la música el va portar a crear la banda de post-rock Captains of Sea and War. Atret pel món de la docència, va decidir obtenir el Certificat d’Aptitud Pedagògica (CAP). Com a resultat de la combinació entre la reflexió i la formació, les seves veritables vocacions, es va certificar com Executive Coach per la International Coach Federation para més endavant especialitzar-se en Coaching Educatiu i acreditar-se com Professional Certified Coach, convertint-se en un dels primers i més joves coaches d’estudiants del nostre país.

Gerard va observar com la formació tradicional resulta insuficient per preparar als joves per al món adult, tant en l’àmbit professional com en el personal i, per aquest motiu, va decidir embarcar-se en el projecte de Young&Leaders, la primera acadèmia d’educació i coaching per a estudiants a Barcelona.