Acadèmia

Young&Leaders és la primera acadèmia d’Educació i Coaching per a joves de Barcelona. Oferim un servei exclusiu que cobreix les exigències acadèmiques de l’alumnat i ajuda a desenvolupar les seves habilitats personals.

Preparem i facilitem el procés de creixement de joves i adolescents. Formem persones amb capacitat de prendre decisions, marcar-se reptes per aconseguir l’èxit i gaudir de l’aprenentatge.

Visió de Y&L

Els joves canvien, així com també canvia l’entorn on creixen, i les exigències cap a ells a casa, a l’escola, o al món laboral del que participaran. Així doncs, l’educació ha d’adaptar-se a aquestes noves exigències amb la finalitat de preparar l’alumne per afrontar el futur com un repte estimulant, no com un obstacle a esquivar.

Young&Leaders assumeix el repte i el fa seu: formem joves perquè arribin preparats al món adult, ajudant a construir un futur brillant tant a nivell professional com personal.

Eduquem joves responsables amb el present i compromesos amb el futur, amb les idees clares i l’actitud adequada per aconseguir el que es proposin mentre gaudeixen del camí.

A més d’una formació exclusiva d’acord amb els nous temps i les necessitats que planteja el present, assessorem, tutelem i acompanyem l’alumne perquè aviat obtingui la capacitat per aconseguir resultats extraordinaris i es converteixi en un Young&Leader.

Visita virtual